VI. Újratöltve

Igény és lehetőség nyílt rá, hogy a korábbi hibából, azaz a demokratikus (=szavazgatós) működésből tanulva, egy katonai játékhoz megfelelő struktúrában induljon újra a cég, azaz diktatúrában.

donVito Corleone, magára vállalta a CEO szerepet és megkezdődött a tapasztalt játékosok felvétele. Valószínűleg nem volt a legmegfelelőbb választás meghívásos alapon “újrakezdeni”, mert a folyamat során a felbomlás sérelmei csak jobban előtörtek, ami szócsatározásokba torkollott az eve-online.hu fórumán.

A régóta ismert tagok mellett jöttek a WOT-ból új játékosok, új erővel. Így lett a HUN új FC-je The Ice, aki Alpha Dash és Harold Ape társaságában több száz killmailt gyártottak. Amikor CCP kitalálta, hogy legyen a negyedik Alliance Tournament (továbbiakban AT) nyitott (azaz a korábbi néhány “kiválasztott” szövetségen kívül bárki jelentkezhetett), a HUN is zöld utat kapott a megmérettetésre. Az AT előtti hetekben Curse-ben aprították a tagok a GOON-t, úgyhogy felkészületlenül érte a céget a dolog (volt egy elképzelés, amit a TSC segítségével egy alkalommal leteszteltünk, aztán annyi), de végül rákerült a ‘HUN Reloaded’ név a kupa első helyére. (Amikor az első mérkőzést elbuktuk, a “három muskétás” kilépett a cégből… hehe)


Az AT4 után Fountainban próbálta kiheverni a csapat az izgalmakat, de a nyugalom nem tartott sokáig, mert házhoz jött az ellenség és nem volt megállás. Az 0utbreak után, az OSS, akik közül a Bulgarian Mafia Squad beköltözött WY-9LL (3 ugrás A-1CON) és folyamatosan zavart keltettek (hajnalban POS-okat lőttek és lepaktáltak mindenkivel aki lőtte a HUN-t).

 

2007 decemberében a BoB ellen egy nagyobb offenzíva keretében, az addig alacsony aktivitású Fountain régiót ellepték az északi szövetségek, köztük is a Mostly Hamrless. A BoB-ot ért többfrontos támadás miatt Fountainban minden nagyobb ellenállás nélkül (2008 január) elesett. (Ismét jól jött a Cargo Expander-es Revelation az R64-es hold anyagok kimentéséhez).
A HUN CEO úgy döntött, hogy a tagoknak a TSC-ből éppen kilépő TASE-val kell tartania (mert a volt FC-nk The Ice oda csatlakozott) északra és alkalmazni a “legjobb védekezés a támadás” taktikát, azaz megfizetteti a támadókkal az inváziójuk. (A csapatmozgást nagyban segítette Lee, az Aeon típusú Mothership, amit a holdak fúrásából vett a cég.)

Újra sok killmail jött ki a gyártósorról, a baj csak az volt ezzel, hogy a BoB-nak Delve régióban lett volna szüksége a cégre, legalább az ellenség utánpótlás vonalainak elvágására, így a csapat vissza költözött délre, … északról.

GOON POS LövésBoB-nak sikerült megvédenie Delve-et és Querious-t, de Fountain nagy része elveszett. Csak Y-2ANO maradt RKK kézen, így itt kapott helyet a HUN is újraszerveződni, tagokat felvenni (Somnus Dolus beolvadt a HUN Logistics cégbe, a Hungarian Ragenrs-ből pedig Krisz AnlaShok és pongi a HUN Corp.-ba) és pótolni a veszteségeket.
Molle nem várt sokáig és 2008 nyarán újra elindította a “MAX – For Maximum Damage” hadjáratot északra, de “a vas nem bírta“. A lagban alulmaradt a taktika és rövidesen újra védekező pozícióba kényszerült, és a BoB felbomlott.

Nem önszántukból bontották fel a BoB-ot, hanem egy kém volt. “Beindult a GOON -féle metagaming” (pl floodolták a TS szervereket, local chat-et amitől a játék is kifagyott). Egy darabig – az RKK alt szövetségébe – a KenZoku-ba lépett BoB próbálta tartani Delve-et, s ebből a HUN is kivette a részét. 2009 február-március a Khanid felőli Querious bejáratot és annak útvonalán fogták a tagok az ellenfél utánpótlás vonalát és lőtték le a holdakról az “illetéktelen” fúró tornyokat, ekkora már szövetségben a Pangalactic Punks n’ Playboys [PPP]-vel.

2009 áprilisában a KenZoku feladta Delve-et, a HUN pedig leköltözött I3Q-ba (ami egy zsákutca rendszer Delve szívében) kivárni az új Sov rendszert és lőni a GOON-t.