V. A ketté szakadt társaság

Az aktív directorok nagy része belépett a Destructive Influence [DICE], Tholarim által vezetett BOB-os cégébe, ahol gondtalan pénzkereset, folyamatos programok és egy tréfás társaság fogadta őket – imádták a ‘HUNWING’-et. Míg a hátrahagyott HUN és egyéb IMK-ba hívott cégek összefogva megalapították a Wings of Turul [WOT] céget és az utolsókig védték az állomást, mire a támadók felajánlották nekik, hogy ideiglenesen kéket kaphatnak amíg kipakolnak – csak ők kaptak ilyen ajánlatot.

Tovább

IV. A demokrácia bukása

Ez a történet nem egy újabb hőseposz, ez szépítgetés nélkül a legpontosabb* összefoglaló a 2006-os HUN Corp., és az azt környező nagyhatalmi történésekről. Ez az a történet amiről eddig azért nem írtunk, mert (szégyelltük) a végén egy évre bezár a cég és csak Szerzs (Patikus, az alapító altja) marad.

Tovább

III. IMP, az új remény

Amikor már kétséget kizáróan látszott, hogy a Fountain Alliance nem fogja megállítani a Band of Brothers-t és kezdett előállni az a helyzet, hogy az ellenség több tiszteletet érdemelt, mint egyes szövetségesek, akkor FA-tól egy IMP (Imperium) nevű szövetség ütötte ki FA előző szövetségesét a nyeregből, nevezetesen NORAD-ot. A HUN akkor volt a csúcson. IMP pedig erősnek tűnt. Olyannyira erősnek tűnt, hogy FA elfogadta IMP-et új szövetségesének (más választása nemigen volt).

Tovább